MS&WOOD namještaj dostupan i na poznatoj svjetskoj online platformi za prodaju dizajniranog namještaja - Bonjour.ba - bh...

MS&WOOD namještaj dostupan i na poznatoj svjetskoj online platformi za prodaju dizajniranog namještaja

Tekst:

Bonjour.ba

DIZAJN SAVJETI
4.7.2016.

MS&WOOD namještaj bh.je brend namještaja iz Fojnice koji u posljednje vrijeme bilježi sjajne rezultate na regionalnom, kao i europskom tržištu. Zanimljiva estetska i tehnološka rješenja koja funkcionalne komade namještaja pretvaraju u prava mala umjetnička djela razlog su što je i ovaj brand namještaja dobio pozornost Architonic.com, svjetske online trgovine za prodaju namještaja koja okuplja zaljubljenike u produkt dizajn, od proizvođača do salona koji prodaju namještaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PrimumChairbyMS&WOOD3

Na njihovoj web stranici ćete pronaći stolice iz Primum Collection 2016. koje je dizajnirao Ado Avdagić i za njihov dizajn osvojio i nagradu ICONIC Awards 2016 – Winner na prestižnom Sajmu namještaja u Kelnu. Prilikom dizajna ovog stolca od masivnog drveta u obzir je uzet ergonomski aspekt, kao i udobnost, dok su naslon i robusne noge sjajan kontrast glatkom sjedištu stolice. Ova suradnja tako je još jedna sjajna vijest za produkt dizajn u Bosni i Hercegovini.


 

PrimumChairbyMS&WOOD4

Foto via Architonic.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno