Kako je prošla završnica Mostar Summer Festa? – Fantastično! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako je prošla završnica Mostar Summer Festa? – Fantastično!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
3.7.2023.

U subotu se Mostar probudio osunčan, da bi se oko 9 sati navukli tamni oblaci koje je pratila kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


MSF publika, fantastična i vjerna, je došla u velikom broju unatoč kiši jer voli muziku i festival.
Festivalsku večer je otvorila Andra Kiddo, nadolazeća electropop autorica iz Banja Luke, koja je MSF publici predstavila svoj album prvijenac Tama.


Andra Kiddo S tvrdim beatom, na stage je potom stupio Grše, sip sipao je Bacardi i jakim energičnim nastupom vladao parterom i poručio onima koji su ostali kući: 'Najjači ste brate, ne može vam ni kiša ništa! Ovi što su ostali doma, nek' im bude žao.'


Grše

 

A ti koji su ostali kući kao da su ga čuli, jer tad se festivalska zona počela puniti. Razlog je očit – Goran Bare & Majke. Rock mesija Bare je bio u zavidnoj formi i u nešto više od sat i pol presjekao cijelu svoju bogatu karijeru, redajući sve najvažnije numere: Krvarim od dosade, Vrijeme je da se krene, Teške boje, Mršavi pas... na ogromno oduševljenje publike. 

 

Goran Bare & Majke

 

Za grand finale, baš kao i lani, predodređen je bio Krankšvester. S razlogom, jer 3ki i Sett to tako dobro rade. Razmjenjivali su energije s publikom, koje su popraćene šutkama. Fenomenalni finalni rep šou. 

 

Krankšvester


 

Organizatori festivala ističu činjenicu da su tri festivalska dana protekla bez incidenata.

Oko 10. 000 posjetitelja iz cijele regije je prošlo kroz festivalske kapije za tri noći festivala, posjetitelja koji vole i žive muziku, ali i vole festival bez obzira na vremenske uslove. Festivalska magija je vladala Mostarom. 
Bilo je euforično 2023., vidimo se na Mostar Summer Festu 2024!

 

* * * 
Foto: Mostar Summer Fest PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno