Moët & Chandon: Zavirite na proslavu 280 godina postojanja najvoljenijeg šampanjca - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Moët & Chandon: Zavirite na proslavu 280 godina postojanja najvoljenijeg šampanjca

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
21.11.2023.

Najvoljeniji šampanjac u cijelom svijetu - Moët & Chandon ugostio je istaknute predstavnike društvenog života prijestonice i internacionalne goste kuće Maison čime je obilježio 280 godina tradicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj jedinstven događaj održan je u Kabare klubu Lafayette uz moto: Slavimo život od 1743.
Dugačka i bogata historija velikih i raskošnih svečanosti kreirala je od brenda Moët & Chandon globalnu ikonu slavlja. Od kraljevskog dvora, do crvenog tepiha, od Studija 54 do Grend slemova, Moët & Chandon nas sve okuplja u uzbudljivim i posebnim trenucima u našem životu

Nakon Sidneja, Njujorka, Tokija, Pariza i Londona, sada i Beograd i Srbija imaju privilegiju da budu dio bogate historije brenda koja je okupila preko 350 gostiju iz 15 zemalja sveta. 
Gosti su pozvani da krenu na putovanje za čula u duhu motoa: Slavimo život od 1743. i da iskuse jedinstvenu art de vivre i umjetnost slavlja Moët & Chandona ukorijenjenu u samim genima kuće Maison
Jedinstven događaj u Beogradu predstavio je tradiciju slavlja kuće Maison kroz poglavlja njihove historije koji slave Žene, Život, Sport, Umjetnost življenja i Cio Svijet.
“Već skoro 3 vijeka Moët & Chandon je šampanjac kojim su obilježavani značajni događaji kroz historiju, kao i lični trenuci za pamćenje. Ova noć je bila izuzetno značajna za Kuću Maison i za našu regiju Srednje Europe, jer nam je pružila priliku da  proslavimo 280. godišnjicu brenda u Beogradu gdje smo okupili sve naše partnere, kolege, prijatelje i poštovane članove udruženja Moët Society, zajednicu odabranih influensera koji dele vrijednosti kuće Maison - veličanstvenost, velikodušnost i eleganciju. Nadam se da su svi naši gosti sa sobom ponijeli jednu ključnu poruku sa ovog nezaboravnog večerašnjeg događaja: da je život pun prilika za slavlje,” istakla je Nóra Szegedi, Brend menadžer za Centralnu Europu brenda Moët Hennessy.
Ovim povodom Milan Krstić, Generalni menadžer Energy Star International DOO, koji je ekskluzivni uvoznik Moet Henessy-a za Srbiju od 2014. godine, se zahvalio svim suradnicima i gostima na odličnom događaju.
Vizualno plesni performans, pod umjetničkom direkcijom koreografa Milana Gromilića, umjetničkog direktora Lafayette-a, upotpunio je magični glas poznate jazz umjetnice Lene Kovačević, koja je bila specijalna gošća večeri. 
Događaju su prisustvovali brojni prijatelji iz svijeta show business-a i umjetnosti kao što su: Maja Nikolić, Danijela Buzurović, Brana Antović, Nenad Radujević, Jelena Blečić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi. 
Jedan od ključnih momenata večeri bila je degustacija jedinstvenog Moët & Chandon Grand Vintage 2004, u ekskluzivnoj Jeroboam veličini. Ove specijalne boce, koje su podijeljene s našim gostima, upravo predstavljaju onaj jedinstven Moët & Chandon duh po kome je brend prepoznatljiv.

Povodom velikog jubileja, ova limitirana serija proizvedena u samo 280 boca, sazrijevala je u podrumima duže od 15 godina i sad je spremna da obilježi jubilarnu godišnjicu šampanjca Moët & Chandon, odražavajući izuzetnu kombinaciju zrelosti, kompleksnosti i harizme, koja ga čini savršenim za proslavu ovog zadivljujućeg trenutka Kuće.
Proslava u Beogradu je realizirana u suradnji s kompanijom Energystar International, zvaničnim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji. 

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci