Modno usklađeni: Preslatka izdanja jedne mame i njene dvije kćeri - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modno usklađeni: Preslatka izdanja jedne mame i njene dvije kćeri

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
5.2.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Iz dana u dan, volim stvari držati jednostavnima. Ne možete pogriješiti s fantastičnim cipelama, TShirtom ili džemperom, sjajnim cipelama i fantastičnim kaputom.“ - ovako stoji u uvodniku na blogu Hannah Strafford Taylor. Iako je par godina radila kao model za poznate brendove, Hannah je simpatije modne javnosti privukla svojim blogom.

Prvotno je pokrenula Instagram profil kako bi na jednom mjestu sačuvale sve foto uspomene nastale s njenom kćerkom, a kasnije se cijela avantura nastavila i na njenom blogu. Fotke su često prikazivale i njihove #twinning kombinacije što je dodatno probudilo interes na društvenim mrežama. Soleil je njena starija kćerka, a sada im se i na fotografijama pridružila i Winter. Ovaj fantastični trio dokazuje da je moda i odijevanje jedna zabavna stilska igra u kojoj svatko može sudjelovati i uživati, neovisno o godinama. I da jedan komad može dobiti sasvim novo lice u ormaru jedne chic mame i razigrane djevojčice.

„Udobnost je uvijek ključ. Iako ćete me ponekad vidjeti i u visokim potpeticama na Instagramu i iako ih jako volim, ne mogu u njima trčkarati cijeli dan.“ – napisala je u jednom od svojih postova. Uz dozu modne inspiracije, svakodnevno dijeli i praktične savjete za odijevanje djece, ali i trikove vezane za organizaciju vremena. Par lekcija o kreiranju neodoljivih usklađenih izdanja s klincima, donosimo kroz fotografije ove chic mame koje će vam biti sjajan vodič.

PreviousNext

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno