Modna princeza snimila kampanju za Vogue Eyewear - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modna princeza snimila kampanju za Vogue Eyewear

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
10.12.2010.

Kate Moss is in VogueKate Moss, jedna od najvećih modnih ikona, nedavno proglašena i najbolje odjevenom ženom desetljeća, snimila je kampanju za najnoviju kolekciju Vogue naočala proljeće/ljeto 2011.Iza fotoaparata je stao Mario Testino, jedan od najtraženijih modnih fotografa u svijetu, a kampanja odiše sunčanim i ljetnim životnim stilom Palm Springsa, hollywoodske pustinjske oaze. Inspiracija za ovu retro-glamuroznu kampanju pronađena je u novoj Vogue kolekciji naočala vintage oblika, boja i stilova koji prizivaju 70-te godine. Jednostavna i snažna poruka „She's in Vogue“ uhvatila je samu bit ovog branda, ujedno pozicionirajući novu kolekciju u sam vrh mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Ton i stil same kampanje obuhvaća zaigran, samopouzdan i modno osvješteni stav Vogue djevojke, a glamurozna Kate Moss predstavlja sve to.

 

 

 

 

Image 

 

Kate je iz kolekcije odabrala svoje favorite te je tako nastala mini-kolekcija koja se sastoji od 4 modela sunčanih i 2 dioptrijska okvira naočala koja će uskoro biti predstavljena pod nazivom „Kate's Selects“.

 

Image modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno