MODIANA: U Sarajevu otvorena još jedna trgovina za sve ljubitelje mode - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

MODIANA: U Sarajevu otvorena još jedna trgovina za sve ljubitelje mode

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
21.9.2017.

Nova Modiana prodavnica premium koncepta svečano je otvorena sinoć u Sarajevu, u ulici Maršala Tita 33. Početkom rada ovog modernog prodajnog objekta u centru glavnog bh. grada prodajna mreža kompanije Montecristo BH, koja djeluje u sklopu Montecristo grupacije sa sjedištem u Sloveniji, sada broji ukupno deset prodajnih mjesta u našoj zemlji: četiri u Sarajevu, dva u Banjoj Luci, te po jedno u gradovima: Mostar, Tuzla, Brčko i Gradiška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od noviteta Modiana premium koncepta jeste da uključuje i one mlađe od 35 godina, što je definiralo i ponudu ovog objekta u kojem i pripadnici srednje i starije generacije zasigurno mogu pronaći ono što žele. Pa tako multibrend trgovine površine 250 m² nudi jedinstven doživljaj kupovine i široki asortiman poznatih svjetskih brendova: Gerry Weber, Betty Barclay, Comma, Fracomina, Guess, Rinascimento, Brax, S. Oliver, Lerros, Kenvelo, Jack and Jones, Lee Cooper, Only, Guess, Timeout.

modiana sarajevo ducan 4

„Naš poslovni put u BiH gradimo već 17 godina, a kruna našeg dosadašnjeg rada jeste otvaranje ove, naše 10. Modiana prodavnice. Naša misija je kreiranje dugoročne veze s kupcima, idividuama koji vole i prate modu, nudeći im uvijek najbolju vrijednost za uloženi novac. Nadamo se da ćemo ovim prodajnim objektom osvježiti modnu ponudu grada, te da će naša nova Modiana biti mjesto u kojem će kupci rado i sa zadovoljstvom birati odjevne predmete za sebe, svoju porodicu i sve one koje vole“ izjavila je Mersija Selimović, direktorica Montecristo BH i dodala „Naš naredni poslovni poduhvat jeste otvaranje još dvije prodavnice do kraja godine: Lee Cooper Mostar u TC Mepas Mallu i Lee Cooper Gračanica u TC Etna.“

modiana sarajevo ducan 9

Svečanom otvorenju nove Modiana prodavnice u centru Sarajeva prisustvovale su brojne zvanice, osobe iz javnog života, poznati pjevači, glumci, modne dizajnerice i blogerice, TV lica, novinari i urednici, sportisti, među kojima su Hanka Paldum, Deen, Eldin Huseinbegović, Aleksadar Hršum, Hatidža Nuhić, Amela Radan, Sanela Dujković, Tomislav Cvitanušić, Alma Ferović Fazlić i brojni drugi. Oni su prvi imali priliku da upoznaju posljednje kolekcije poznatih modnih brendova ali i da uživaju u neobičnom plesnom performansu u koreografiji Samre Mlinar. Povodom otvorenja Modiana je pripremila i specijalne popuste. Sve kupce do 1.10. očekuje 20% popusta na sav asortiman.

modiana sarajevo ducan 1

modiana sarajevo ducan 3

modiana sarajevo ducan 5

modiana sarajevo ducan 6

modiana sarajevo ducan 7

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno