8 modernih pozivnica za vjenčanje koje će oduševiti vaše zvanice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

8 modernih pozivnica za vjenčanje koje će oduševiti vaše zvanice

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
4.5.2022.

Kada govorimo o vjenčanju, bez obzira želite li malu ili veliku ceremoniju, tradicionalno ili modernije vjenčanje, bez pozivnica ne možete realizirati niti jedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako nisu prva na listi od mnogih na popisu za vjenčanje, svakako su važan dio cijele ceremonije i iskustva. Predlažemo da budete otvorenog uma i spremni pogledati najrazličitije dizajne pozivnica kako biste našli one kojima ćete vi biti zadovoljni. Trebate razmisliti o mnogim faktorima pri biranju pozivnica za goste, s kojom ćete pokazati svoju zabavnu ili romantičnu stranu, ili bilo koji drugi dio vaše osobnosti. 

 Razmislite o paleti boja, najbolje je da se ona slaže s paletom boja cijelog vjenčanja. Zatim na red dolazi font za tekst koji želite da bude čitljiv, jednostavan ali ipak interesantan. Na kraju dolazi i sam dizajn pozivnice. Danas, možete pronaći najrazličitija dizajnerska rješenja. Od elegantnih crnih slova na bijelom papiru i klasične koverte, do vaših imena ispisanih na transparentnom staklu. U nastavku se inspirišite nekim od kreativnih ideja za dizajn vaših pozivnica. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @cardmemaybe
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno