Moderna 'shaggy cut' frizura je novi trend koji predviđaju stručnjaci za 2021. godinu

KOSA
5.1.2021.

Ulaskom u novu godinu sa sigurnošću možemo reći da se beauty svijet značajno promijenio u proteklih dvanaest mjeseci, posebno kada je riječ o našoj kosi. Bez obzira koji ste lični stil potpisa preferirali i da li ste započeli ovu godinu sa dugom, super ravnom kosom ili elegantnim bobom, vjerovatnoća je da ste u 2020. godini imali priliku eksperimentisati sa novim bojama i oblicima frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi smo osjećajući se optimistično, iz dana u dan nadali se da ćemo moći vratiti se pouzdanim stilistima i frizerima čim se situacija malo „smiri“, ali kako je vrijeme odmicalo tako su i naši prioriteti. Nažalost, stilovi frizura s epitetom visokog održavanja jednostavno nisu surađivali s ostatkom našeg života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaci vjeruju da bi 2021. godina mogla biti vrijeme za prihvaćanje novih, starih promjena u svijetu frizura. Točnije, za razliku od velikih trendova frizura iz prošle godine poput boba, 'it' stil za 2021. godinu bit će puno lakši za održavanje. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koju možemo jednostavno stilizirati i pri tome je svestrana, nije iznenađenje da se kultni hit iz 70-ih vraća.

Foto: @matildadjerf

Slojevito šišana i protanjenih vrhova koji završavaju u nešto tanjim repićima, ova shaggy frizura izgledat će odlično bez obzira na dužinu kose, kao i teksturu. Kako biste joj dali moderni touch, kombinirajte voluminozne lokne sa kratkim šiškama u obliku prstena koje uokviruju lice. Moderni shaggy u velikom određuje slojevite i guste šiške između kojih tek diskretno proviruje malo čela, a dužinu slojeva, kao i samog shaggy stila, možete prilagoditi vašem obliku lica i osobnim preferencijama.

Foto: @hungvanngo

Foto: @brianaguilarhair 

Foto: @accomando

Foto: @number4haircare

Foto: @erickinvisible

***

Naslovna fotografija: @salsalhair 
Tekst: Ilda Lihić-Isović

KOSA , 5.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@salsalhair

Podijeli:

Posljednje objavljeno