MODAMO.zaviruje: U radnu rutinu Vesne Blašković, urednice magazinskih izdanja Večernjeg lista - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

MODAMO.zaviruje: U radnu rutinu Vesne Blašković, urednice magazinskih izdanja Večernjeg lista

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
20.11.2017.

U vrckav, pomalo rockerski stil Vesne Blašković, zaljubili smo se zahvaljujući društvenoj mreži Instagram. Vesna je jedna od onih urednica koje će vas nasmijati iskrenim komentarima o shopping ulovima, otkriti će vam i detalje o novim projektima koji su aktualni u njenom timu, ali i pokazati kako izgleda radni dan u uredništvu koje odavno izlazi iz okvira rada od 9-5h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je urednica Ekrana, scene i magazinskih izdanja Večernjeg lista i ima jako dinamičan tempo. Njen radni dan često uključuje brojna događanja u gradu, snimanja, putovanja i pregovore s klijentima, te nam je drago što smo mi mogli zaviriti u njenu radnu svakodnevnicu.
 


***

redakcija

kava

Iako nijedan dan nije isti i posao je zaista dinamičan, uglavnom jutro započinje kolegijem za print i portale koje uređujem. S timom prolazim sve teme koje ćemo tog dana obrađivati, što snimamo, na koje terene odlazimo...

cure 

Odlazimo na dogovorena snimanja, presice, događanja... Uvijek je zabavno, upoznaje se puno ljudi (na ovoj fotki smo konkretno snimali mini kampanju za majice koje smo dijelili uz Divu i Večernji list).

 mac

Često me pozivaju da iz prve ruke probam određene proizvode, pa sam tako i ovdje isprobala novitete iz MAC-a, a i da iskoristim činjenicu što sam već u gradu jer - nema se previše vremena.

asos

Još me obično čeka posla u redakciji, ali sve je lakše kada stigne pošiljka s Asosa.

bipa

Imam još snage za jedan event. :) Brzinsko spremanje i pravac Fashion.hr.Foto: Vesna Blašković

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno