MODAMO.zaviruje: U najslađu trgovinu čokolade u Mostaru

GASTRO
27.12.2018.

Dovoljna je tek jedna šetnja ulicom kralja Petra Krešimira IV u Mostaru da poželite reprizirati kultnu scenu iz Doručka kod Tiffanyja kada Holly zaljubljeno gleda kroz izlog Tiffany trgovine. Naime, upravo u ovoj ulici krije se najslađa čokoladna priča – trgovina Čokolada, a šaren izlog prepun neodoljivih slastica poziva vas da istražite svijet ručno izrađenih čokolada, pralina i drugih slastica unutra i sve ih kušate.

cokoladamostar modamo 19

cokoladamostar modamo 17

Ono što ovu trgovinu čini posebnom upravo su ručno izrađene praline koje čokolatijer Dragan Topalović izrađuje s obitelji. Iza uspješnosti dućana krije se obiteljska tradicija koja traje već četrnaest godina. Oni i potpisuju uređenje dućana, u kojem vam pozornost privlače upravo razni okusi najljepših bombonijera koje su uredno posložene u vitrinama izrađenom od punog drva i koje su ručno ukrašene drvorezom rukama majstora iz Konjica. Uz macaronse i 45 različitih dostupnih vrsta pralina koje će zadovoljiti svačiji ukus i razveseliti svako nepce, svakako trebate isprobati pralinu s prošekom, rogačem i smokvom koja će popraviti vaš dan. Provjereno.

cokoladamostar modamo 04

Izrađuju i čokolade s motivima Mostara koje su sjajan suvenir i pažljiv poklon, a dostupnost kreativnih slastica iza kojih stoji puno ljubavi, razlog su zašto je njihova trgovina neizostavna destinacija mnogih od nas iz dana u dan. U nastavku vam donosimo mali uvid u njihovu čokoladnu priču, a za potpuni doživljaj, svakako posjetite najslađu trgovinu u Mostaru. 

cokoladamostar modamo 05

cokoladamostar modamo 02

cokoladamostar modamo 06

cokoladamostar modamo 08

cokoladamostar modamo 11

cokoladamostar modamo 16

cokoladamostar modamo 21

cokoladamostar modamo 07

cokoladamostar modamo 23

cokoladamostar modamo 24

cokoladamostar modamo 26

 

 

 

Foto: MODAMO.info

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: