MODAMO.zaviruje: U dječji dućan sa svečanom odjećom za sve klinceze i klince - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

MODAMO.zaviruje: U dječji dućan sa svečanom odjećom za sve klinceze i klince

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
20.9.2017.

 U BBI centru u Sarajevu otvoren je jedinstveni multibrand store svečane odjeće za djecu Kids Muse. Na jednom mjestu roditelji mogu u skladu sa svjetskim modnim trendovima odjenuti svoje klince i klinceze za vjenčanja, rođendane, blagdane, krštenja, krizme i druge svečane prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elegantne haljinice, odijela i sakoe od najkvalitetnijih materijala koje ćete naći u dućanu potpisuju talijanske i turske renomirane modne kuće za djecu. Uz komade usklađene svečanim prilikama i modnim trendovima za djecu do 12 godina Kids Muse nudi i modne dodatke poput ukrasa za kosu, kravata, leptir-mašni, manšeta...

kidsmouse bbicentar 09

kidsmouse bbicentar 01

kidsmouse bbicentar 02

kidsmouse bbicentar 03


„U dugogodišnjem radu s djecom i kao majka četverogodišnjeg dječaka, zajedno s drugim roditeljima, problem kupovine svečanih stvari rješavala sam uglavnom kompliciranim naručivanjem iz inozemstva. Za moje je sugrađane Kids Muse rješenje problema odijevanja djeteta za svečane prilike, a meni predstavlja mali svijet u koji sam uložila puno ljubavi prema djeci, modi i profinjenom. Vjerujem da će mnogi prepoznati kvalitet koji Kids Muse nudi uz cijene koje su pristupačne bh. kupcu. Više sam nego zadovoljna prvim reakcijama ljudi na novitet našeg tržišta. Dodala bih još i to da je Kid Muse namijenjen i onima koji djeci žele kupiti jedinstven poklon kojeg će se zajedno s njihovim roditeljima sjećati dugo“ - istaknula je Džejla Glavović, vlasnica ovog multibrand storea visoke mode za djecu.

kidsmouse bbicentar 04

kidsmouse bbicentar 05

kidsmouse bbicentar 06

kidsmouse bbicentar 07

 

kidsmouse bbicentar 10

kidsmouse bbicentar 11

kidsmouse bbicentar 13

kidsmouse bbicentar 14

kidsmouse bbicentar 15

 Foto: Marko Jovančić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno