MODAMO.zaviruje: Na bh. snimanje globalne #MaxFactorStories kampanje

MAKEUP
7.3.2019.

Kad na setu snimanja beauty kampanje imate misiju ispričati inspirativnu priču dame koja je svojom energijom i snagom već osvojila simpatije javnosti, tada znate da vas očekuje dan ispunjen smijehom, odličnom energijom i mnoštvom korisnih savjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je ideja nove globalne Max Factor kampanje nazvane #MaxFactorStories prenijeti iskrene priče stvarnih žena koje kroz dan uspješno žongliraju između svih poslovnih i privatnih obveza. Kroz njihova životna iskustva žele motivirati dame da poduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi ostvarile svoj san te bile sretne i ispunjene. Jer upravo to je ključ posebnosti i ljepote žene.

MaxFactorStories MODAMO BTS (1)

Ambasadorica kampanje za BiH, Amra Džeko, je prva dama koja je krenula na ovo beauty putovanje te je za Max Factor otkrila što ju je potaknulo da se odvaži izgraditi modeling karijeru u inozemstvu, ali i koji su joj bili strahovi, što joj davalo najveću snagu te tko joj je pomogao da ustraje kada bi poželjela odustati.

MaxFactorStories MODAMO BTS (3)

Svoju priču Amra je otkrila ispred kamere Emira Džanana, dok je Aida Redžepagić svojim fotografskim umijećem uspjela kroz fotografiju uhvatiti onaj posebni faktor kojim Amra zrači. Amra je za Max Factor otkrila i svojemakeup favorite, a na Dan žena će kroz #MaxFactorStories kampanju podijeliti i svoju inspirativnu priču. Priču sutra donosimo i na MODAMO.info, a do tada, zavirite u backstage snimanja organiziranog u Sarajevu, u Studiju 140. 
 

MaxFactorStories MODAMO BTS (4)

MaxFactorStories MODAMO BTS (7)

MaxFactorStories MODAMO BTS (2)

 

 

Make-up: Lamia Karisik za Max Factor 
Frizura: Eldar Mešević za Max Factor 
Fotografija: Aida Redžepagić 
Video: Emir Džanan 
Organizacija: MODAMO.info

 

MAKEUP , 7.3.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno