MODAMO.zaviruje: Na bajkovit dječji rođendan kakav su za kćer Emu priredili Martina Saira i Zlatan Muslimović - Bonjour....

MODAMO.zaviruje: Na bajkovit dječji rođendan kakav su za kćer Emu priredili Martina Saira i Zlatan Muslimović

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
26.5.2017.

Sunčano sarajevsko poslijepodne ispod otvorenog neba, kojeg su za rođendan male Eme roditelji dodatno ukrasili svjetlećim lampicama, se pokazalo kao idealna kulisa za bajkovit prvi rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ema rodjendan cvijece martina zlatan

Rođendan male Eme je prošao u opuštenom druženju koje su za obitelj i drage prijatelje priredili njeni roditelji Martina Saira i Zlatan Muslimović. Druženje je estetikom neodoljivo podsjećalo na čajanku iz omiljene nam bajke Alisa u Zemlji čudesa, ponajviše zahvaljujući prekrasno dekoriranom stolu uz prepoznatljive, romantične 'napoleon' stolice te šarene tortice, kanapee i muffine koji su posluženi gostima.

ema rodjendan uredjenje 00

ema rodjendan uredjenje 01

ema rodjendan slastice 00

ema rodjendan slastice 01

Uz sve to, nemoguće je bilo ne uživati u prekrasnim cvjetnim aranžmanima, počevši od središnjeg cvjetnog ukrasa na stolu za objedovanje i cvjetnih trakica koje su padale niz drveće, pa sve do imena EMA koje je izrađeno od ruža, karanfila i božura dočekalo goste.

ema rodjendan cvijece 01

ema rodjendan cvijece 02

ema rodjendan cvijece 03

ema rodjendan cvijece 00

Osmjeh zabave je svakako bila presretna mama, Martina Saira koja je goste dočekala u dugoj haljini na kopčanje s prednje strane, koju je u struku stegnula trakom u nebesko plavoj boji, kombiniravši ju uz espadrile i decentnu ogrlicu s privjescima.

ema rodjendan martina 00

Kako se zabava odmicala, Martina je za večernje druženje odabrala nešto svečaniju haljinu koja je sezala do gležnja, ponovno u jednostavnom dizajnu no sašivenu od prekrasnog materijala sa svjetlucavim elementima. Uz ležernu pundžu bila je to idealna kombinacija za opuštenu večer s prijateljima, a dizajn obe haljine potpisuje dizajnerica Selma Starfinger.

ema rodjendan martina 01

Sve u svemu, bilo je to ugodno druženje na otvorenom, praćeno glazbom i smijehom, a djelić atmosfere pogledajte na fotografijama koje donosimo u nastavku.

ema rodjendan 00

ema rodjendan 02

ema rodjendan 03

ema rodjendan 04

ema rodjendan 12

ema rodjendan 15

ema rodjendan 16

ema rodjendan 17

ema rodjendan 18

ema rodjendan 20

ema rodjendan 23

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno