MODAMO.predstavlja: Sarajevska Baščaršija kao idealna kulisa za predstavljanje nove adidas Originals kolekcije

MODNI DODACI
9.8.2018.
Kako smo i najavili, MODAMO.tim je nedavno uživao u zadatku da kroz fotografije ispriča priču nove kolekcije branda adidas Originals koja je dostupna u BUZZ shopovima širom BiH.

Nova kolekcija je prepoznatljiva po svojim živopisnim bojama koje adidas ovog puta kombinira koristeći motive dijamanta, leoparda i listova tropskog drveća, dok osnovna inspiracija leži u Brazilu, zemlji iz koje potiče kompanija Farm. S obzirom na to da je Brazil, između ostalog, prepoznatljiv upravo po spektakularnim karnevalima, egzotičnim plesovima i tropskom voću, tako upečatljive boje kolekcije dolaze kao prirodan slijed.
„Pomalo neuobičajeno smo odlučili kolekciju sportskog žanra 'skloniti' iz očekivanog okruženja poput sportskih terena, te smo ju preselili na vibrante ulice Sarajeva, točnije Baščaršije koja se pokazala kao idealna kulisa za fotografije, jer je u potpunosti istaknula boje i motive ove iznimno živopisne adidas Originals kolekcije.“, opisala je snimanje njegova organizatorica, glavna urednica MODAMO.info portala Dijana Perić.
Sve komade iz kolekcije možete već sada naći u najbližem BUZZ shopu, a detaljno ih možete razgledati kroz fotografije koje donosimo u nastavku.

 

1

buzz modamo streetstyle adidas 2

buzz modamo streetstyle adidas 1

buzz modamo streetstyle adidas 3

buzz modamo streetstyle adidas 4

buzz modamo streetstyle adidas 5

buzz modamo streetstyle adidas 6

buzz modamo streetstyle adidas 7

 

 

Kolekcija: adidas Originals (dostupna u BUZZ shopovima)
Modeli: Selma Bijedić i Emina Agić
Fotografija i postprodukcija: Edvin Kalić
Kreativno vodstvo i organizacija: MODAMO.info

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: