MAME RULZ: Evo zašto sve buduće mame jedva čekaju novu kolekciju Moda i tako to - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

MAME RULZ: Evo zašto sve buduće mame jedva čekaju novu kolekciju Moda i tako to

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
24.3.2023.

Ako ste mislili da se Bojana zaustavila na samo dva noviteta u ovoj godini po pitanju modnih artikala, prevarili ste se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kreatorica digitalnog sadržaja, blogerica i modna entuzijastica koja stoji iza profila @modaitakoto, nastavlja oduševljavati sve dame koju je prate sa zanimljivim artiklima.

Nakon što se nedavno doslovice razgrabila njena kolekcija mantila Otokat, najavila je novu, kako ona kaže, (ne)trudničku kolekciju sa fokusom na udobnost, ali i stylish izgled budućih mama.

Bojana je, naravno, u svom simpatičnom predstavljanju naglasila da će svi komadi biti nosivi bez obzira na to da li ste dama u prvom, drugom ili nekom trećem stanju.

 

Foto: @modaitakoto

 

Otkrila je na Facebook stranici da će kolekcija imati naslov “Mom to be, or not to be” što dodatno pojašnjava namjenu kolekcije: „Ideja za ovaj potpuno neplanirani modni poduhvat nastala je nakon samo jednog kratkog telefonskog razgovora u kojem me gospođa Marijana, direktorica brenda Sana Linea, upitala kako sam, a ja se požalila da sam umorna, flekava i u rupama, jer su jedine hlače, koje me ne stežu u trudnoći, stare 12 godina i naravno pune rupa jer ih posljednjih 12 godina ne nosim samo kad su u veš mašini i kako bi bilo sjajno da napravimo iste takve, da sve žene koje vole preudobnu odjeću imaju šta nositi, bile trudne ili ne. I ona kaže - MOŽE!“

Vjerujem da su sve buduće mame sa osmijehom dočekale ovu vijest, ali i činjenicu da će uz ove ležerne hlače full outfit kreirati i uz basic majicu. Za sve poslovne dame koje su superwoman kolekcija će imati bussiness hlače na peglu i košulju. Budući da se radi o Bojani nije nas iznenadila činjenica i da je razmišljala o party opciji pa će sve dame imati priliku nositi i novi model haljine iz ove kolekcije.

Kolekcija bi trebala biti spremna u 4. mjesecu, ali uspjeli smo dobiti sneek peek u basic majicu i bussiness hlače u kamel nudi boji gdje je poseban akcenat stavljen na udobnost i gdje nema nikakvog pojasa, rajsferšlusa, dugmića ili kako to Bojana navodi: „…ništa ne zapinje, ne žulja, ne smeta, sve je glatko, ravno, mekano, uredno - SAVRŠENO!“

Kako izgledaju prvi artikli pogledajte u nastavku.

 

***
Naslovna fotografija: @modaitakoto

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno