Ne znate što obući u teretanu? Imamo ideje za sportski look s cool modnim izričajem. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ne znate što obući u teretanu? Imamo ideje za sportski look s cool modnim izričajem.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
11.9.2023.

Fitness centri i teretane dugo su vremena bili rezervirani samo za sport i rekreaciju, međutim, posljednjih godina i moda je pronašla svoj put do njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brendovi sportske opreme doživljavaju svoj procvat, a njihovi zabavni, modno osviješteni komadi, nerijetko nam postanu dodatna motivacija za vježbanje. Jer, tko kaže da ne možemo istovremeno voditi brigu o svom zdravlju i izraziti svoju ljubav prema modi.

Kako se moda i fitness vole, pokazuju i poznata dizajnerska imena pa viđamo sve više kolaboracija kao što su Reebok x Victoria Beckham, Adidas by Stella McCartney i mnoge druge suradnje modnih i sportskih brendova.

 

 

Kada idemo na trening prioritet nam je ostala udobnost, ali želimo se i zabaviti s raznim kombinacijama kroz koje možemo pokazati svoj modni karakter.

 Neki od vas vole zadržati mrvicu glamura kroz odjeću za trening, a drugi biraju opuštene sportske kombinacije. Jedni vole klasičnu crnu i nude tonove, a drugi vesele i šarene outfite. Što god od toga odgovara vašoj estetici i koju god sportsku aktivnost da birate, mi vam donosimo inspiraciju kako to kombinirati.

 

 

U nastavku pogledajte što smo zanimljivo pronašli u ponudi domaćih i stranih brendova, a od ponude koju smo pronašli na stranici H&M Hrvatska, možete provjeriti što je dostupno u dućanima u BiH. 


H&M Hr 38,98 KM

H&M Hr 19,48 KM

H&M Hr 38,98 KM

H&M Hr 29,23 KM

BUZZ 109 KM

KAUR 80 KM

PAVONE 80 KM

H&M Hr 77,98 KM

* * *
Naslovna fotografija: @hm_move

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno