Miss Pepetuška u Kaftan Studio kreaciji na crvenom tepihu SFF-a

EVENT
11.8.2018.
Pepetuška je lutka nastala kao rezultat kreativnosti i maštovitosti dvije mame i prijateljice, Maje Gerin i Arme Bešlagić. Željele su napraviti unikatne lutke koje će izmamiti osmijeh na lice njihovim kćerkama, ali i curicama diljem svijeta. Lutke su ručno proizvodene u Bosni i Hercegovini, a vrlo brzo će postati omiljena igračka damama svih uzrasta.

Gošća na crvenom tepihu sinoćnjeg otvorenja Sarajevo Film Festivala bila je upravo i Pepetuška. Miss Pepetuška je birala prekrasnu kreaciju u boji lavande čiji dizajn potpisuje Kaftan studio. Bluza sa ovratnikom koja je upotpunjena biserima te volumenizirana suknja prepoznatljiv su dio dizajnerskog opusa Kaftan studija.

38702750 2124563461165177 8079023901151068160 n

Ovom kreativnom suradnjom, dame iz Kaftan studija su željele podržati rad poduzetnih mama koje su odlučile slijediti svoj san te pokrenuti vlastiti brand čiji je cilj uljepšati djetinjstvo brojnim djevojčicama. Veselimo se novim avanturama Pepetuške, ali i kreacijama Kaftan Studija koje ćemo vidjeti kroz preostale dane Sarajevo Film Festivala.
Foto via @pepetuska Instagram


Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: