Mint boju obožavaju modne insajderice, a evo kako ju kombinirati za ljetna izdanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mint boju obožavaju modne insajderice, a evo kako ju kombinirati za ljetna izdanja

Tekst:

Ana Rotim

STILSKI SAVJETI
24.7.2022.

Iako smo u skladu s trendom komadima odjeće u jarkim i živopisnim bojama poželjeli dobrodošlicu u svojoj garderobi, postoje neke nježne nijanse kojih se iz sezone u sezonu ne možemo odreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Blagi tonovi mješavine plave i zelene daju jednu posebnu boju koja se veoma često nađe u izdanjima 'it' djevojaka. Bilo da se radi o svečanim izdanjima ili svakodnevnim ležernim, mint je boja koja će dati notu elegancije i sofisticiranosti svakom looku. Naime, ova boja se lako prilagođava izdanjima za bilo koje godišnje doba stoga vas ne treba čuditi što ju rado viđamo kao gosta elegantnih formula na ulicama gradova koji diktiraju modne trendove.

 Uz to što smo spomenuli da je idealna za upečatljive formule tijekom cijele godine, mint boja prekrasno se sljubljuje s preplanulim tenom te će biti vaš omiljeni arsenal kod svakodnevnih ljetnih kombinacija. Kako biste ovog ljeta kreirali neke od najljepših izdanja upravo uz ovu neodoljivu boju napravili smo mini galeriju izdanja dama čiji inspirirajući modni stil rado pratimo. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @veronicaferraro 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno