9 najljepših minimalističkih manikura koje želimo isprobati ove zime

BEAUTY SAVJETI
28.1.2021.

Iako je promjena boje kose ili odlučivanje za drugačiju frizuru definicija ideje „nova godina, nova ja“, ove sezone novi pristup njezi i izgledu noktiju je preuzeo vodeću ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nokti su odlično platno za kreativne i posebne manikure koje ne zahtijevaju puno vremena, a izgledaju elegantno i profinjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njega ruku i noktiju uvijek je posebno značajna za hladnije mjesece, a tome nam svjedoče i mnogi Instagram postovi sa fokusom na prirodan i njegovan izgled. Sudeći po novim izvještajima mnoge dame su ove sezone odlučile preskočiti full energični dizajn odlučujući se na nude ili jarke nijanse sa minimalističkim detaljima.

Francuska manikura oduvijek je predstavljala eleganciju i decentan izgled, a varijacije francuske manikure prošle godine već su najavile kao novi imperativ potpuno drugačiju formu sa super tankim linijama. Moramo priznati da nas je ova manikura oduševila i činjenicom da ju je lako rekreirati kod kuće jer jednostavno uzmite omiljenu boju laka i povucite liniju preko gornjeg dijela nokta ili ako želite nešto neobičniji izgled liniju nanesite na donjem dijelu nokta. Što se tiče dužine noktiju, ona je u potpunosti proizvoljna, odnosno prilagodite je vlastitim preferencama jer ovaj stil manikure jednako dobro pristaje svim dužinama. 

U nastavku vjerujemo da će ideje koje smo pronašli biti dovoljno dobar razlog da pustite mašti na volju i poigrate se različitim bojama i linijama već danas.

Foto: @harrietwestmoreland

Foto: @harrietwestmoreland

Foto: @harrietwestmoreland

Foto: @betina_goldstein

***

Naslovna fotografija: @raelondonnails
Tekst: Ilda Lihić-Isović

BEAUTY SAVJETI , 28.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@raelondonnails

Podijeli:

Posljednje objavljeno