Ovih dana svi jedu krosane s mlijekom, a nakon ovih fotografija, razumijet ćete i zašto!
Tekst:Bonjour.ba
GOURMETSlatki, slani, s punjenjem ili bez, croissant je ultimativan 'comfort food' uz koji nerijetko krenemo na gourmet putovanje do Francuske.
Jedemo ga solo, ali i u kombinaciji sa mekanim sirevima, maslacem i džemom napravljenim po bakinoj recepti, ali i uz čokoladno punjenje.
Volimo uz njega započeti lijena jutra, a pažnju nam je privukao i ovaj Instagram trend koji croissant pretvara u zvijezdu jela čiji je dio i toplo ili hladno mlijeko.
MINI CROISSANT S MLIJEKOM I DODACIMA POPUT VOĆA I/ ILI SJEMENKI
Hrskavi croissant punjen čokoladom ili marmeladom će s mlijekom kreirati zanimljivu kombinaciju okusa. Ovaj slatki odabir možete upotpuniti i svježim voćem, sjemenkama ili super namirnicama poput chia sjemenki, meda, javorovog sirupa.... Opcija je bezbroj, a vjerujemo da će vaši okusni pupoljici uživati u svakom od njih!
***
Foto: @yourcatharsis_
Tekst: BONJOUR.ba