Ovaj bh. brend kreira savršene mirisne svijeće koje će unijeti jesensku atmosferu u svaki interijer. Upoznajte Milchiey....

Ovaj bh. brend kreira savršene mirisne svijeće koje će unijeti jesensku atmosferu u svaki interijer. Upoznajte Milchiey.

INTERIJERI
18.9.2021.

Mnogi od nas su svjedoci da topli i mirisni plamen svijeća može jednostavno upotpuniti opuštajuću oazu u interijeru, zbog čega toliko i uživamo dok biramo arome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da želite probuditi drage uspomene ili ispuniti kutak mirisnim notama, pronašli smo svijeće domaćeg brenda koje će kreirati nježno prigušeno svjetlo i naglasiti interijer, ali i potaknuti romantiku.

Uz to svijeće dolaze u zanimljivim oblicima, printovima na teglicama i nose neodoljivu poruku za drage osobe.

Cijela ideja čini se posebnijom jer su svijeće izrađene od prirodnih sastojaka i moguće je izraditi ih u u drugoj kombinaciji boja koju vi poželite.

Bilo da izaberete miris karakteriziran laganim notama vanilije i lavande ili ste više fan mirisnih nota sandalovine, sigurni smo da ćete uživati u opuštajućim trenucima.

Ako ste mislili da nema ništa jednostavnije od korištenja mirisne svijeće, vrlo moguće da ste joj i skratili vijek trajanja. Naime, na Instagram profilu @milchiey otkrili smo da postoji i poseban način korištenja ovih svijeća tako da njihov miris potraje duže

Tačnije, po prvi put, svijeću treba ostaviti da gori 1-2 sata tako da se zagrije i nakon toga ravnomjerno izgori, a miris će se također postepeno osloboditi: "Dopušteno je ugasiti svijeću samo na način da se pristup kisika blokira i plamen se ugasi bez dima. Puhanje u svijeću se ne preporučuje. Sve ispuštene arome neizbježno se pogoršavaju. To je kao da pokvarite teglu meda s mušicom. Dobro je ako imate poklopac za svijeću inače mirisi aromatičnih svijeća mogu s vremenom izgubiti zasićenost. I obavezno prije svake upotrebe odrežite fitilj."

Primljeno k znanju, a sad brzo na njihov Instagram profil po omiljenu svijeću koja će uz knjigu i topli napitak kreirati savršen cozy dan.

***

Naslovna fotografija: @milchiey
Tekst: Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI , 18.9.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@milchiey

Podijeli:

Posljednje objavljeno