Kućice od meze viralni su hit na društvenim mrežama, a evo kako ih napraviti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kućice od meze viralni su hit na društvenim mrežama, a evo kako ih napraviti

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
29.12.2022.

Meze uvijek su dobra ideja bez obzira planirate li novogodišnju zabavu u toplini svog doma ili pak ovih dana organizirate opušteno druženje s dragim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što često kriju neke delikatese koje mnogim gastro zaljubljenicima izmame osmijeh na lice, meze su odlične su jer ne trebate provesti previše vremena u kuhinji za samu pripremu. Nakon što su prethodnih dana društvene mreže osvojile blagdanske meze u obliku borova, trenutno su viralni hit postale nešto drugačije meze koje predstavljaju mali kulinarski projekt.

 

 


Naime, kulinarski entuzijasti na društvenim mrežama nazvali su ovu mezu charcuterie chalet, a izgleda baš poput kućice od medenjaka. Iako ne možemo reći da je jednostavna za napraviti poput onih klasičnih, ova novogodišnja meza idealna je kada vam dolaze gosti, a na stol želite izvaditi nešto drugačije. Kako biste ju lakše napravili u nastavku donosimo video tutorial, za koji smo sigurni da će rado zabilježiti.
 

 

@convinoboard Charcuterie chalet > gingerbread houses anyday 🧀 #charcuterieboard#christmastiktok#charcuteriechalet#christmascountdown#gingerbreadhouse#foodlover♬ White Christmas - The Drifters

* * *
Naslovna fotografija: @charcu_inthelou 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno