Menstruacija: Evo šta sve možete imati na umu prilikom odabira odgovarajućih uložaka - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Menstruacija: Evo šta sve možete imati na umu prilikom odabira odgovarajućih uložaka

Tekst:

Bonjour.ba/PR

ZDRAVLJE I NJEGA
4.6.2024.

Ulošci, tamponi, menstrual cups, s krilcima ili bez, tanji ili deblji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz bolne menstruacije i obilna krvarenja s kojim se suočava veliki broj žena, svakog mjeseca moramo donositi odluku i o tome koja vrsta zaštite nam najviše odgovara. Imamo različite preferencije i različiti proizvodi čine da se osjećamo komforno tijekom ovog perioda. 

Počevši od sebe i slušajući potrebe i navike žena, brend Violeta dodatno je razvio proizvod koji će pružati jednaku podršku tijekom menstrualnog ciklusa i tijekom dana i tijekom noći. Upravo ovaj proizvod je prvi izbor većine dama, bilo da se radi o višegodišnjem iskustvu testiranja i biranja proizvoda ili o prvim menstruacijama. 
Zbog čega biramo We care Cotton? 

We care Cotton ulošci izrađeni su od pravog pamuka i sa prirodnom jezgrom osiguravaju ugodan osjećaj na tijelu, pri tom zadržavajući maksimalnu sigurnost i zaštitu. Cotton Enhanced certifikat je naša garancija kvalitete pamuka koju koristimo na svim ulošcima Cotton linije. We Care Cotton ulošci dolaze u oblicima Normal, Super+ te najnoviji Cotton Day&Night.

 Šta pokazuju istraživanja?

Cotton Day&Night je sve što vam treba u danima obilnih krvarenja, kada bi posezale za noćnim ulošcima, a nerijetko i više uložaka odjednom. Istraživanje je to koje je pokazalo da 77% žena koristi deblje uloške i preko dana. Ne čudi, jer obilne menstruacije nisu rezervirane samo za noć!

 Obilne menstruacije u prvim danima ciklusa sve su češća pojava, a u slučaju endometrioze ili polipa, ova pojava još je i veća. U danima kada vam dnevna varijanta higijenskih uložaka nije dovoljna, Cotton Day&Night tu je za podršku u danima najobilnijeg krvarenja. Jedini je certificirani deblji uložak s pamukom koji ima veliku sposobnost upijanja i zadržavanja tekućine. Sprečavajući iritaciju, istovremeno pruža osjećaj svježine i sigurnosti tijekom dana i tijekom noći.
U svakom pakiranju We care uložaka kao i do sada dolaze Intimo vlažne maramice na poklon. Zasebno su pakirane, tako da se mogu koristiti prema vlastitim potrebama za dodatno osvježenje i sigurnost.

 

* * *
Foto: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci