Melisa je mali balkon s pogledom na Sarajevo pretvorila u proljetni hedonistički kutak - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Melisa je mali balkon s pogledom na Sarajevo pretvorila u proljetni hedonistički kutak

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
11.5.2024.

Melisa je dokazala da uz malo kreativnosti i nekoliko trendy elemenata, čak i balkoni s malom kvadraturom mogu biti savršena oaza za opuštanje i druženje s dragim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stan u potkrovlju pruža neodoljivi pogled na Sarajevo, a dva mala balkona idealan su kutak za bijeg od gradske vreve, gdje se uz prigušenu svjetlost svijeća može se uživati u svjetlima grada noću i izlascima sunca uz prvu jutarnju kavu.


Foto: @moj_dom_moja_inspiracija


Kako bi to bio jedan poseban doživljaj, Melisa je uz samo nekoliko efektnih elemenata kreirala prostor koji odražava energiju proljeća i unosi ljepotu prirode u svakodnevicu.

Prvi balkon je nešto veći i nudi dovoljno prostora za ugodna druženja uz pogled na grad. Ono što je nas osvojilo, jest mogućnost da se uz samo nekoliko detalja i preinaka taj prostor potpuno transformira.

Drvena garnitura i stylish stolica nude udobnost i eleganciju u isto vrijeme.


Foto: @moj_dom_moja_inspiracija

Foto: @moj_dom_moja_inspiracija

Foto: @moj_dom_moja_inspiracijaAko se pak makne garnitura te se uz stol poreda nekoliko jastuka, balkon postaje prava hedonistička oaza za druženje uz popodnevni čaj ili zabavan doručak s ekipom.


Foto: @moj_dom_moja_inspiracijaZa mirnije trenutke, dovoljna je dekica, upaljena lampa i omiljena knjiga i ovo postaje kutak u kojem možete čitati, sanjati i uživati u slow living konceptu.

 

Foto: @moj_dom_moja_inspiracija

 

Na drugom, manjem balkonu, Melisa je stvorila pravi intimni kutak za dvoje. Dovoljni su maleni stolić za kavu, dvije stolice i nekoliko jastuka koji će kombinirati funkcionalnost i estetiku. Dodatnu dozu šarma balkonu je podarila nježna svjetlost trendy lampe i cvijeće koje svojim bojama priča o ovoj toploj sezoni.

 

Foto: @moj_dom_moja_inspiracijaSvojim kreativnim pristupom uređenju, Melisa je uspjela iskoristiti svaki centimetar svojih balkona i stvoriti prostor koji odražava njezinu osobnost i stil. Njezini balkoni postali su ne samo produžetak njezinog stana, već i mjesto gdje se može pobjeći od gradske vreve i uživati u trenucima mira i opuštanja s predivnim pogledom na Sarajevo.

* * *
Naslovna fotografija: @moj_dom_moja_inspiracija

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno