Meghan Markle je predstavila kuharicu humanitarnog karaktera koju i vi možete kupiti

EVENT
20.9.2018.

Nije tajna da je Meghan strastvena zaljubljenica u hranu, a njen prvi solo projekt kao članice kraljevske obitelji spaja upravo strast prema hrani i humanitarnom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Meghan je danas predstavila kuharicu naziva 'Together: Our Community Cookbook', koja slavi snagu jačanja zajednice kroz kuhanje. Knjiga uz predgovor vojvotkinje od Duchessa sadrži 50 recepata dama koje pripremaju jela u javnoj kuhinji 'Hubb Community Kitchen'. Kuhinja je nastala kao rezultat inicijative dama koje su željele pripremati ukusnu lokalnu hranu za svoje obitelji koje su ostale bez doma nakon velikog požara u Grenfell tornju. Meghan ih je prvi put posjetila još u siječnju, a njihova druženja nastavila su sve do danas.

„Odmah sam osjetila povezanost sa ovom javnom kuhinjom: mjesto je to na kojem se žene smiju, plaču, tuguju i kuhaju zajedno." – komentirala je Meghan.
Na današnjem predstavljanju kuharice u Kensington palači došla je u društvu ponosne mame, Dorie Ragland te princa Harrya, a zajedno s kuharicama iz 'Hubb Community Kitchen' pripremila je hranu za goste.

meghan-duchess-of-sussex-arrives-with-her-mother-doria-news-photo-1036415908-1537450439

Knjiga je već dostupna za preorder ovdje, a svi prihodi od prodaje kuharice bit će donirani za rad 'Hubb Community Kitchen'.

Meghan-Markle-Together-Our-Community-Cookbook-Project

 

">


Foto: popsugar.com

EVENT , 20.9.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno