Maxi suknja: 1 it komad, 8 prijedloga kako ju nositi u ljetnim izdanjima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Maxi suknja: 1 it komad, 8 prijedloga kako ju nositi u ljetnim izdanjima

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI
22.5.2022.

Sa pojavom prvih toplijih zraka sunca otvaramo sezonu dugih suknji koje su postale neizostavan artikl u kreiranju ljetnih, chic i zanimljivih outfita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maxi suknje su komad kojeg se ne odričemo niti jedne godine, pa tako ih i ove sezone možete nositi na više načina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa njom ćete jednostavno kreirati upečatljive poslovne kombinacije, kombinirajući ju uz baletanke ili elegantne salonke, a rado ćete ju nositi i izvan poslovnih prilika.
Ova suknja uvijek ostavlja prizvuk elegancije te jednako dobro izgleda u dnevnim i večernjim prilikama, a ono što kod spomenutog modela posebno volimo je poigravanje sa brojnim mogućnostima kombiniranja, a pristaje gotovo svakom stilu odijevanja.

Foto: @maryorton

Igra bojama također ostavlja prostora za eksperimentisanje, stoga svoj outfit uvijek možete upotpuniti i sa modelima koji imaju animal, cvjetni ili točkasti print, a ako je vaš odabir neki jednostavniji model maxi suknje, upotpunite look sa upečatljivim tenisicama, omiljenim sandalama ili natikačama.

U nastavku smo izdvojili neke stylish kombinacije koji su pravi dokaz kako je maxi suknja ljetni trend iz kojeg nećemo izlaziti ove sezone. 

***

Naslovna fotografija: @fusunlindner
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno