10 Massimo Dutti komada stvorenih za bezvremenski poslovni look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 Massimo Dutti komada stvorenih za bezvremenski poslovni look

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
18.1.2024.

Massimo Dutti je high end modni brend koji oduvijek osvaja komadima stvorenima za posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sofisticirana elegancija s dozom strogog poslovnog looka koju serviraju iz kolekcije u kolekciju, čini da poželimo svaki komad imati u ormaru. Prednost njihovih komada su svestranost i neutralni tonovi koje ćete s lakoćom uvijek međusobno kombinirati i u trenu imati spreman poslovni look.

 Iako su njihovi komadi odraz klasičnog i bezvremenskog stila, svaki model sa sobom nosi mali twist u kroju, a to je detalj koji mu daje pečat unikatnosti. Krajnji look kreiran od njihovih komada tako će uvijek dati unikatan poslovni look koji izdržava test vremena i ne slijedi slijepo prolazne trendove.

Ako ste pobornice slow fashion pokreta i rado kreirate svoju capsule garderobu od kvalitetnih komada, sigurni smo da je ovo jedna od vaših omiljenih modnih adresa. Stoga smo danas izdvojili 10 favorita koji su istovremeno bazični, unikatni i tako stylish!


Foto: @ariviereJedinstveni crni kombinezon će zamijeniti poslovne haljine i uz odličan model blejzera odmah kreirati gotov look, spreman za ured. Mi predlažemo verziju od napa kože s vezicama koja će dati karakter outfitu.

Klasična odijela od vune ili viskoze su must have u poslovnoj garderobi, a ova dva koja su se našla na našoj listi idealna su za mix and match s mnoštvom drugih komada, zbog klasične (pomalo oversized) siluete.

Odijela od prsluka vole se i sa suknjama cigareta kroja, a za pomalo utilitaristički look uz suknju kombinirajte rupičasti pleteni top polo kroja koji će začiniti neutralnost suknje. S mokasinkama na nogama, uz jednostavne hulahopke u crnom tonu, kreirat ćete svoj omiljeni poslovni look.


10 Massimo Dutti favorita za poslovni look


* * *
Naslovna fotografija: @lisa.pintaud

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno