Massimo Dutti parfemi su definitivno na našoj wish listi. Ova 3 mirišu luksuzno. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Massimo Dutti parfemi su definitivno na našoj wish listi. Ova 3 mirišu luksuzno.

Tekst:

Emina Smaka

ZDRAVLJE I NJEGA
21.3.2024.

Pronalaženje savršenog parfema može biti kao pronalazak savršenog komada nakita ili savršene nijanse crvenog ruža, iskustvo koje oslikava vaš stil i osobnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnogi se okreću luksuznijim mirisima: dugotrajniji su i jačeg intenziteta, a svi koji se nalaze u vašoj blizini će ga osjetiti. No, luksuz ne znači i to da trebate izdvojiti visoke budžete da biste dobili ono što želite. 

 Naime, Massimo Dutti je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima, uključujući i parfeme. U posljednje vrijeme čini se da pravi poznavaoci parfema sve više vjeruju dupe verzijama ovog brenda. S toga smo zavili na njihovu online stranicu u potrazi za notama koje obećavaju taj luksuzni miris. 

Pronašli smo 3 modela, čiji slojevi aroma su nas oduševili, a lako smo pronašli i za koje su to parfeme ovo dupe verzije. 

 

Inspiracija: TOM FORD Ombré Leather

Black evening parfem je kao stvoren za večernje izlaske i posebne prilike. Sa svojim dubokim i zavodljivim mirisnim notama, oduševljava svojom sofisticiranošću. Podsjećajući na luksuzni miris Tom Forda, ovo je miris koji će ostaviti trajan dojam gdje god da krenete.

 Inspiracija: LE LABO Santal 33

Sandy Papyrus započinje toplim notama kardamoma koje slijedi nježna sandalovina te svježina bosiljka i pačulija koji joj pruža dubinu.

 Inspiracija: JO MALONE LONDON Lime Basil & Mandarin Cologne

Bočica Cristal Zest parfema odiše energijom i vitalnošću divljine. Paleta mirisnih nota je poput slikarskog platna na kojem se međusobno nadopunjuju najsvjetliji agrumi, svježina bosiljka i duboki intenzitet Earl Grey čaja.

 Sigurni smo da ćete s ovim parfemima, svaki dan, iznova, otkrivati njihove raskošne note koje će vas energično voditi kroz dan. 

* * *
Naslovna fotografija: @overglowedit

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno