Ako morate odabrati 1 par cipela za posao, neka to bude ovaj - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ako morate odabrati 1 par cipela za posao, neka to bude ovaj

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
2.3.2024.

U svijetu mode, svaki komad odjeće ili obuće nosi sa sobom svoju priču, svoju melodiju stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kroz njih se izražava naša osobnost, naša kreativnost, ali i snaga. Kada je riječ o cipelama za posao, svi znamo da su one neizostavan dio stilskog izražavanja, ne samo alat za hodanje, već i izvor samopouzdanja i elegancije.

 Massimo Dutti predstavlja simbol kvalitete i klasičnog dizajna, a njihove najnovije cipele za posao ne razočaravaju. Izrađene s pažnjom od najfinije goveđe kože, one su posljednji dio slagalice vašeg outfita. Elegantne su, profinjene i besprijekorno izrađene. Njihov dizajn, sa lakiranom završnom obradom umjetne kože, igra se svjetlom, dodajući notu čarolije svakom koraku.

 


Kopčanje podesivim remenčićem s kopčom oko gležnja nije samo praktičan detalj, već i estetičan detalj. Ta mala, ali značajna nijansa, čini te cipele savršenim partnerom za svaku poslovnu kombinaciju, bez obzira na stil outfita koji birate. Peta visine od 8 centimetara dodajete notu gracioznosti, neustrašivosti i snage. 

 
Pažljivo izrađene, bezvremenski elegantne, ove cipele iz Massimo Dutti dućana ne samo da će trajati godinama, već će vas 'kupiti' svojom neodoljivom privlačnošću. 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @ariviere

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno