Viralno popularna maskara ima svoju zamjenu koja je dostupna i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Viralno popularna maskara ima svoju zamjenu koja je dostupna i u BiH

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
29.8.2023.

​​​​​​​Prava poslastica za ljubitelje makeup proizvoda i ljepote je otkriće da je viralno popularni proizvod dostupan u njihovom gradu, državi ili da za njega postoji jednako dobar zamjenski, drugim imenom - makeup dupes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Instagram i TikTok preplavljeni su preporukama, otkrićima zamjenskih makeup proizvoda i već smo s vama podijelili najbolje ulove u svijetu parfema. Kada govorimo o makeup proizvodima, od svog pojavljivanja prije 10 godina, Too Faced - Better Than Sex, nosi titulu jedne od najboljih maskara. Originalna nijansa DEEP BLACK je na prvom mjestu kada je riječ o prodajama u Americi. 
 Ističe se dramatičnim volumenom koji daje trepavicama, izduživanjem istih, multidimenzionalnim efektom. Osim toga što je na dobrom glasu, pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

U BiH je ova maskara trenutno dostupna u dvije nijanse crne i s mnogo povoljnijom cijenom. Slično pakovanje ćete lako prepoznati na policama drogerija koje su vam je u blizini. Zamjenska maskara za Too Faced - Better Than Sex je L'Oréal Paris Lash Paradise.

 

L'ORÉAL PARIS LASH PARADISE MASKARA 22,95 KM

***
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno