BONJOUR.zaviruje: Svi detalji dječjeg rođendana kojeg je Martina Saira pripremila za sina Zena u obiteljskom vrtu

MAME RULZ
28.4.2021.

Baš kao što je za svakog mališana rođendan jedan od uzbudljivijih dana u godini i povod za nastanak novih uspomena i avantura, tako je nova svjećica na njihovoj torti jednako poseban trenutak i za odrasle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martina Saira dama je koja ima razvijenu estetiku, a rođendan koji je organizirala u vrtu obiteljske kuće za sina Zena imao je toplu, obiteljsku atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeno je evocirao bezbrižnost dječje zabave na otvorenom prepune smijeha i igre, ali i krao simpatije šarenim detaljima koje su podjednako obožavali i djeca i odrasli.

Baš kako nam je i Martina otkrila u razgovoru, rođendan je neslužbeno kao temu imao 'United colors of happiness', obzirom da je slavljenik, zajedno sa sestrom Emom uživao s ostalom djecom na otvorenom, ali i svim sadržajima koje su imali. Zvuk dječjeg smijeha uz cvrkut ptica bio je muzički background cijelog druženja. 

Imajući na umu dječju radoznalost, dječji stol je Martina uredila s bezbroj sitnih dekoracija koje potiču na razgovor, istraživanje i maštanje - šarenim tanjurima, ali i rođendanskim ukrasima poput konfeta, kapica i rajfova. Svaki uzvanik je dobio svoj rođendanski ukras, kako bi i odrasli i djeca podjednako pokazali svoju djetinjastu stranu i uživali u proslavi na sasvim novi način. 

Javorov Do bio je mjesto nastanka i drvenih dekoracija (natpisa Zen i brojke 2) koje su izrađene od drveta i koje su prikladno ukrašene granama i bojane u vedre nijanse. S obzirom na to da Zen voli boravak u prirodi, rođendanska torta koju potpisuje tim Torte i to, savršeno je oslikavala njegovu ljubav prema biljnom i životinjskom carstvu. Grančice eukaliptusa, breze i masline upotpunjene figurama ptica izmamile su djeci osmijeh na lice, gotovo podjednako kao i kriške ove torte od mrkve. 

Dok su djeca uživala u igri s konfetima, lovici i druženjima u šatorima, odrasli su kušali ledeni vjetar s jagodama, također u potpisu Torte i to, za koju se tražio tanjur više. 

Drveni stol je Martina obogatila s buketima cvijeća koje je to jutro kupila na tržnici, zajedno sa svježim voćem i povrćem koji su posluženi na rustikalnom drvenom stolu i neodoljivo su pozivali na degustaciju uz šampanjac i svježe sokove koji su bili odlično osvježenje na topao proljetni dan u Sarajevu. 

Duh zajedništva, ljubavi i topline koji je Martina oživjela za ovu posebnu priliku, savršeno je kroz objektiv fotoaparata zabilježila fotografkinja Muna Nazak. 

Pozivamo vas da kroz galeriju fotografija u nastavku i vi zavirite u jedno, sasvim divno, djetinje poslijepodne.

***
Foto: Muna Nazak

MAME RULZ , 28.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Muna Nazak

Podijeli:

Posljednje objavljeno