Putovanje kroz gourmet čarolije na terasi marketa Crvena jabuka - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Putovanje kroz gourmet čarolije na terasi marketa Crvena jabuka

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
25.8.2023.

Omiljeni gastro market Crvena jabuka je sinoć priredio uzbudljivo druženje za partnere i goste na terasi iznad Marin Dvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pozivnica za ovaj događaj koja je došla na našu adresu izazvala je uzbuđenje i mnoštvo pitanja kakav nas to event očekuje. Već pri dolasku osvojila nas je sjajna atmosfera koja je obećavala da je pred nama posebno večer. 

 Večer je započela uz dobrodošlicu uz Prosecco i zvuke saksofona te jedan od najljepših pogleda na grad. Dress code uputstvo 'opuštena elegancija s crvenim detaljem' dodao je notu tajanstvenosti i zajedništva. A zajedništvo je upravo i bila nit vodilja ovog druženja, kao i poruka 'Neka ljubav bude u srcu grada'. 

 
Ljubav prema ukusnim zalogajima nas je spojila, a gourmet zakuska je bila prava poslastica. Delikatni zalogaji su se savršeno slagali s vinima koja su se služila. Ukusi su se međusobno dopunjavali stvarajući savršen balans između hrane i pića. 

 Vinsko uživanje bilo je jedinstven dodatak večeri, a za ovaj dio bio je zadužen tim kompanije Fina Vina. Imali smo priliku uživati i u stopostotnom merlotu vinarije Petrolo, čija etiketa je ukrašena crvenim srcem za 25 godina postojanja. 
 Sa druženja smo se vratili sa zadovoljnim nepcem i planiranjem naredne posjete marketu Crvena Jabuka

 

* * * 
Foto: Enida Kajević/PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno