Marija Hudolin će vas s ova 3 looka inspirirati za vaše poslovne kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Marija Hudolin će vas s ova 3 looka inspirirati za vaše poslovne kombinacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
14.11.2023.

Marija Hudolin na svom Instagram profilu često donosi inspirativne lookove koje i sami možete rekreirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Marija je poduzetnica i suosnivačica brenda BABY BOO, koji se bavi proizvodnjom organskih i prirodnih proizvoda za djecu.

Uz to, često je i modna inspiracija na Instagramu, gdje pokazuje svoje odjevne kombinacije koje spretno slaže u profinjenu, ali unikatnu modnu priču. Ona svoje poslovne outfite začini intrigantnim detaljima poput netipičnih tektura, kombinacija boja ili neobičnih krojeva.

Ovaj put izdvajamo njena tri poslovna looka koji mogu poslužiti kao inspiracija za sljedeći radni dan. Kroz njene fotografije dobit ćete ideju kako ležerne komade "podignuti", ali i kako "smiriti" nešto sređeniju haljinu i prenijeti ju u poslovni kodeks odijevanja. 

 Prvi look

Marijina interpretacija odijevanja za posao donosi netipične izbore poput kaputa u vibrantnoj plavoj nijansi u kombinaciji s odijelom i dodatcima u neutralnim tonovima.

Upečatljivi komadi u bojama svakako će unijeti energiju u vaš radni dan, a pri tome će kombinaciji dati vaš osobni pečat. Od odjevnih komada, do modnih dodataka ili decentnih detalja poput manikure u boji, možete birati kroz što da ispričate svoju jedinstvenu modnu estetiku. 

 Drugi look

Drugi upečatljiv look je haljina bez naramenica, širokog kroja, koju nosi uz klasično krojeni blejzer
i vojničke čizme koje kombinaciji daju na ležernosti.

Ovaj look je dokaz kako i neki netipični krojevi mogu vjerno pratiti kodeks poslovnog odijevanja. Uz prave boje i uzorke, ali i jedan vječni poslovni klasik kao što je blejzer, možete i nešto ležernije komade ponijeti u ured. 

 Treći look

Treći look je haljina koja svojim naborima i karo uzorkom u nijansama sive izražava poslovnost i „strogoću“, a visokim izrezom na suknji koja prati liniju tijela i naglašava ženstvenost.

 

* * *
Naslovna fotografija: @marijahu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno