Luksuzne, a pristupačne? Ove torbe nosi i Katie Holmes, a dostava je moguća i u BiH. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Luksuzne, a pristupačne? Ove torbe nosi i Katie Holmes, a dostava je moguća i u BiH.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
22.1.2024.

Mansur Gavriel je brend čije torbe osvajaju minimalističkom elegancijom i kvalitetnom izradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Brend su 2012. godine osnovale Rachel Mansur i Floriana Gavriel u New Yorku i svoje torbe dovele do statusa kultnog komada. Od samog nastanka brenda, naglasak je na kvalitetnoj ručnoj izradi (izrađuju se u Italiji) i jednostavnom,  bezvremenskom dizajnu koji izdržava test vremena.

 Torbe ovog brenda karakteriziraju čiste linije, zagasite nijanse i fokus na esencijalnim formama – bucket bag, tote i prepoznatljiva M frame bag. Osim unikatne forme, postali su sinonim za kvalitetu kroz pažljivo odabrane materijale poput biljne i brušene kože.


Foto: @lemanmNjihova nenametljiva sofisticiranost uklapa se u svaku modnu priču i služi kao potpis o ljubavi prema slow fashion pokretu u svakom outfitu. Zahvaljujući tome, pažnju im poklanjaju pravi modni znalci i celebrity svijet - modne ikone poput Katie Holmes (kraljica street style kombinacija), Gigi Hadid i Juliane Moore.


Foto: @mansurgavriel

Foto: @mansurgavriel

Foto: @mansurgavrielMansur Gavriel je brend koji ističe princip kvalitete ispred kvantitete. To u konačnici donosi komade koji traju te iz sezone u sezonu prate modni izričaj pravih fashionistica kao jedan bezvremenski, moderni klasik.

Ako ste u potrazi za jednostavnim modelima torbi čija će prostrana unutrašnjost podnijeti sve vaše dnevne obaveze, ali i večernje izlaske, Mansur Gavriel zasigurno ima torbu koja će za vas biti „the one“ – vaš omiljeni pratilac u svakodnevici.

 Mansur Gavriel donosi timeless estetiku u vaše kombinacije

 Izaberite svoj favorit i naručite na vašu adresu, kao poklon sebi ili dragoj osobi.

* * *
Naslovna fotografija: @lemanm

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno