Pastelne boje za manikuru su trend ove jeseni, a ove ideje ćete željeti kopirati odmah! - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Pastelne boje za manikuru su trend ove jeseni, a ove ideje ćete željeti kopirati odmah!

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
4.9.2021.

Neke boje su jednostavno instant asocijacija na jesen poput bordo, smeđe ili boje senfa i uvijek možemo koristiti upravo te nijanse za manikuru. Međutim to ne znači da su nam mogućnosti ograničene samo na te boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve veću popularnost Instagram profila posvećenih uređenju noktiju ne nedostaje inspiracije za nove manikure koje možemo kreirati i kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađujuće je da talentirani umjetnici za nokte ove jeseni koriste i pastelne boje, a najčešće viđamo one uređene linijama i novim oblicima klasične french manikure.

Najpopularniji trend iscrtavanja vijugavih linija na noktima je idealan za mali #diy projekat. Možete koristiti boje sličnih nijansi, dodati 2 ili 5 linija, mogućnosti su beskonačne. Jednostavno pustite mašti na volju!

Ukoliko ste ipak zaljubljenice u jednobojne nokte, svejedno se možete pridružiti ovom trendu uz izbor najdraže pastelne boje laka. Vašu inspiraciju možete pronaći i u nastavku. 

* * *  

* * * 

* * *  

* * *  

* * *  

* * * 

Naslovna fotografija:@overglowedit 
Tekst: Emina Smaka  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno