5 trendy manikura koje će se ovog ljeta tražiti u salonima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 trendy manikura koje će se ovog ljeta tražiti u salonima

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

BEAUTY SAVJETI
23.4.2021.

Već sada počinju se nazirati veliki modni i beauty trendovi koji će obilježiti lijepo vrijeme pred nama, a budući da je Instagram nepresušan izvor inspiracija potražili smo trendy manikure u svim bojama i oblicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, francuska manikura oduvijek je predstavljala eleganciju i decentan izgled, a varijacije francuske manikure prošle godine već su najavile kao novi imperativ potpuno drugačiju formu sa super tankim linijama takozvane mikromanikure.

Također, nude nijanse manikure sa zanimljivim detaljima i naljepnicama bit će sjajna opcija za sve one koji žele upečatljiv look.

Zašto odabrati samo jedan lak za nokte kada možete dobiti višebojni,razigrani look? Možete odabrati nijanse za vertikalni gradijent, a možete i svaki nokat obojiti u različitim bojama - glavno je da se nijanse međusobno kombiniraju. Sa početkom sunčanih dana, cvjetna manikura je jedan od omiljenih trendova koji dolazi do izražaja, a u novoj sezoni oslikano cvijeće imat će fokus na jednostavnijim detaljima.

U nastavku pogledajte koje još trendove manikure vrijedi isprobati ove sezone i budući da je riječ o vrstama manikure koja mogu biti nešto zahtjevnije od ostalih, predlažemo da se svakako obratite profesionalcima kako bi konačan rezultat bio savršen.

Foto: @nailartbyqueenie

NUDE MANIKURA SA DETALJIMA

Foto: @mannacured

METALIK I ZLATNI DETALJI

CVJETNA MANIKURA

MIKROMANIKURA

'MULTICOLORED' MANIKURA

Foto: @jinsoonchoi

'SWIRL' MANIKURA

Foto: @nailartbyqueenie

Foto: @nailartbyqueenie

***

Naslovna fotografija: @nailartbyqueenie
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno