Istražili smo koje boje manikure će biti tražene u salonima ove godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Istražili smo koje boje manikure će biti tražene u salonima ove godine

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
13.1.2022.

Baš kao što želimo saznati sve o trendovima za makeup, nakit, aksesoare i odjeću, tako želimo znati i koji nail art će biti popularan ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da volite svoje nokte prepustiti profesionalcu ili želite sami da kreirate najslađe manikure, ova lista će vas zanimati jer u njoj se kriju manikure od nude i nježnih nijansi do jarkih neon tonova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nježne bijele nijanse

Savršena boja za nešto toplije dane godine, idealno će se uklopiti uz proljetne i ljetne kombinacije, a ruke će vam izgledati profinjeno i nježno.

Upečatljiva plava

Uz ovu nijansu sigurno nećete ostati neprimijećeni, a odat ćete izgled odvažne i cool osobe. Iako je nešto odvažnija nijansa lako će se uklopiti uz mnoge palete boja vaših odjevnih kombinacija.

Boja masline

O ovoj boji se dosta govorilo i prethodne godine, a tako je popularna da će nas pratiti i u 2022.

 

Boja pijeska

Svaka boja nude palete će biti 'in' ove godine, idealne su za kreiranje sofisticiranih manikura, koje će se uklopiti uz sve, a moći ćete ih nositi od posla do večernjeg izlaska.

Ljubičasta

Već smo spominjali da će ova godina biti sva u znaku zanimljivih i jarkih boja, a taj trend se oslikao i na manikure. Ljubičaste nijanse će biti savršene za proljetne dane.

Pink, pink, pink

Sa ovim trendom možete početi već sada i svojim zimskim kombinacijama dati malo boje! Bit će popularne sve nijanse pink, a za ljeto čuvajte one najupečatljivije.

* * * 
Naslovna fotografija: @heluviee
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno