Manikura i jesen: Ove 3 zagasite nijanse ponesite na svojim noktima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Manikura i jesen: Ove 3 zagasite nijanse ponesite na svojim noktima

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
18.9.2023.

Tamna boja čokolade, tonovi od burnt narančaste do zagasite ružičaste, nijanse zelene, plavi tonovi koji podsjećaju na maglovito nebo… Sve su to nijanse sezone koje ćemo prebaciti i u beauty svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jesen nas svake godine iznova oduševi svojim bogatim tonovima koji unesu dinamiku u naše okruženje. Sav taj raskoš u nijansama koje nam stižu, poslužio je i kao inspiracija za trendove u manikuri. Birate li ispred zabavnog nail arta jednostavne monokromatske nokte, preporučujemo ova 3 favorita sezone.


Smeđi tonovi

Nokti u smeđim nijansama, od svijetle boje cappuccina do tamne čokolade, unijet će dašak topline i onaj cozy ugođaj u vašu svakodnevicu. Ono što ćete voljeti u ovim tonovima, jeste činjenica da se lako upare sa svakom bojom tena, ali i oblikom i dužinom noktiju. Za dodatni jesenski touch, predlažemo da birate mat varijante lakova.

 Zagasito plava

Jesen često povezujemo s maglom i hladnim danima u kojima se nebo tek blago nazire kroz oblake sa svojim plavetnilom. Ove zagasite nijanse, od tamno plavih do sivkastih tonova, iako pomalo nostalgične, unijet će mrvicu vibrantnosti u vaš beauty look.

 Zeleni tonovi

Bilo da se radi o zagasitoj, nježnoj pastelnoj ili vibrantnoj i intenzivnoj, svaka nijasa zelene priča o jeseni. Toliko nas njenih tonova okružuje u ovoj sezoni, da svaki od njih pruža inspiraciju i unosi magiju prirode na vaše nokte.

 

* * *
Naslovna fotografija: @lillypalm__

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno