Inspiracija za naredni manikir: Boja vina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Inspiracija za naredni manikir: Boja vina

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
9.1.2024.

Manikir nam je jedan od omiljenih načina izražavanja vlastitog stila i dopunjavanja cjelokupnog izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U prazničnom periodu kreirali smo nail art koji odgovara sezoni, ukrašavali ga inspirisani festive raspoloženjem i bojama. No, nerijetko praznični manikir završi kombinacijama crvenih nijansi. Među omiljenim su tamne nijanse crvene koje naginju na burgundy i boju vina. 

 Iako se čini da za kreiranje manikira u ovoj boji ne postoji mnogo opcija zapravo imamo nekoliko različitih načina za kreiranje jedinstvenog izgleda, osim činjenice da se možete zabaviti odabirom dužine i oblika nokta. S obzirom na bogatu nijansu i eleganciju kojom odiše, neovisno o tome za kakav stil manikira se odlučite, rezultat će biti sofisticirane i ženstvene ruke.

Chrome, velvet i aura nail art o kojim smo ranije govorili će odlično izgledati ako ih kreirate uz ovu nijansu crvene. Pored toga kombinujte interesantne detalje na noktima, potpunu prekrivenost pločice nokta i french za trendy izgled. Inspirisani bojom koju u hladnim danima najradije nosimo na usnama i nekim od omiljenih napitaka, kreirat ćemo i manikir u boji vina.


Nokti u boji vina

 

* * *
Naslovna fotografija: @iramshelton 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno