Volite haljine otvorenih leđa i ljetne boje? Pokušajte uloviti ovaj popularni model. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite haljine otvorenih leđa i ljetne boje? Pokušajte uloviti ovaj popularni model.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
7.6.2024.

Lepršave satenske haljine su neosporno idealan izbor za ljeto i sve prigode, posebno za svečane događaje poput svadbi ili ljetnih zabava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njihova lagana tekstura omogućuje koži da diše, dok istovremeno pružaju sofisticiranost i eleganciju potrebnu za različite društvene prilike. U njima se osjećate kao da lebdite dok vas miluje ljetni povjetarac, a njihova svilenkasta površina nudi osjećaj udobnosti i luksuza.

Kada je riječ o svadbama i ljetnim zabavama, satenske haljine su savršen izbor jer pružaju dozu elegancije koja se idealno uklapa u svečani ambijent, a omogućuju slobodu kretanja potrebnu za plesanje i uživanje u veselju.

 MANGO zelena, asimetrična haljina

Među mnoštvom opcija, jedna haljina izdvojila se kao savršen izbor. Pronašli smo ju u MANGO dućanu, očarani nježnom i upečatljivom zelenom nijansom koja je istovremeno osvježavajuća i sofisticirana. Izrađena je u bias cut kroju koji suptilno prati liniju tijela, dok asimetrični izrez s jednom naramenicom dodaje dozu originalnosti.

Tanki šal koji pada cijelom dužinom haljine s ramena, daje efektan izgled, istovremeno ističući otvorena leđa i tanke naramenice – detalj koji će vas najviše osvojiti. Ova haljina je spoj elegancije i suptilne senzualnosti, čineći je idealnim izborom za sve ljetne prigode. U njoj ćete zasigurno ostaviti nezaboravan dojam.
Ovo je model koji se brzo rasprodaje i ukoliko nije trenutno dostupan, voljet ćete opciju „Not available. I want it!“. Naime, ako vaša veličina nije dostupna, pošaljite mail i dobit ćete obavijest ako haljina ponovno bude na stanju. Good luck!

* * *
Naslovna fotografija: @mariasegarr

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno