Mango „Pink Party“: donosimo dio atmosfere s druženja u Banjoj Luci

EVENT
1.11.2019.

Mango „Pink Party“ u okviru mjeseca podrške ženskom zdravlju održan je sinoć u Muzeju savremene umjetnosti RS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj ovog humanitarnog druženja je podizanje svijesti o prevenciji i borbi protiv raka dojka te pružanje podrške svim ženama, koje se trenutno bore ili su pobijedile rak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na događaju su se mogli kupiti „Don’t give up!“ odjevni predmeti iz limitirane Mango kolekcije, koji na sebi imaju prepoznatljivu ružičastu vrpcu, koja je simbol borbe protiv raka dojke.


Više od stotinu gostiju je također tijekom večeri moglo za sebe ili njima dragu osobu pored odjeće na “Pink bazaru” kupiti i druge predmete poput nakita, knjiga, umjetničkih djela, kozmetike, kao i da se dodatno educiraju putem promotivnog materijala o samopregledu grudi.


Sav prikupljeni novac je doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke ISKRA.    
Ovaj humanitarni događaj su svojim nastupom upotpunile i omiljene glazbenice iz Banjaluke - Vanja Mišić, Marija Šestić i Maja Manojlović, koje su svojim izvedbama dale dodatnu inspirativnu notu cijelom druženju. 


Organizatori eventa, Mango i kreativna agencija Play Team su ovom prilikom također istaknuli želju da ovaj događaj postane tradicija tokom 10.mjeseca, koji se u svijetu obilježava kao mjesec ženskog zdravlja. 

 

EVENT , 1.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno