3 upečatljiva i romantična MANGO komada nakita koji će začiniti proljetne kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

3 upečatljiva i romantična MANGO komada nakita koji će začiniti proljetne kombinacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
19.5.2024.

Proljeće je vrijeme kada se priroda budi, cvijeće donese mnoštvo veselih tonova u naše okruženje, a misli nam već lutaju i „putuju“ na more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz lepršave kombinacije kojima se priklanjate u ovim toplim danima, sigurni smo da ste i u potrazi za upečatljivim komadima nakita koji će začiniti vaš stil odijevanja i kroz koje ćete izraziti svoj autentičan i pomalo zaigran karakter.

 Naši favoriti za ovu sezonu su 3 MANGO komada koji će osvježiti svaki proljetni look i pokloniti mu dozu elegancije i romantični vibe.

Prva u nizu je leptir choker ogrlica s ružičastom vrpcom. Ova neodoljiva ogrlica odražava nježnost proljeća i istovremeno dodaje dozu suptilne igre boja. Voluminozni metalik leptir dominirat će lookom, a ružičasta vrpca će pokazati vašu romantičnu stranu.
Drugi komad je ogrlica s cvijetom izrađena od sitnih pink perlica. Cvjetni motiv podsjeća na buđenje prirode, dok će sitne sjajne perlice i vašem licu dati poseban glow.
Treći komad su predimenzionirane naušnice u obliku zvijezde. Ove statement naušnice povest će vas u mislima na najljepše morske obale i dati na karakternosti svakom outfitu.
Bez obzira na prigodu, ovi upečatljivi komadi će vas izdvojiti iz mase i doprinijeti vašem autentičnom stilu.

* * *
Naslovna fotografija: @laurenamigleo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno