Ovaj lepršavi kombinezon obilježit će sezonu vjenčanja, a uskoro će biti sold out - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj lepršavi kombinezon obilježit će sezonu vjenčanja, a uskoro će biti sold out

Tekst:

Ana Rotim

HIGH STREET
31.5.2023.

Kombinezoni laganih materijala i jednostavnog kroja odlična su modna jednadžba kada za svečana ljetna izdanja želimo uzeti predah od haljina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Veoma se jednostavno kombiniraju s različitim modnim dodacima, a unose dozu elegancije, sofisticiranosti i posebnosti u cjelokupni look. Popularnost ovih modnih komada najviše dođe do izražaja tijekom ljetne sezone, događaja na otvorenom i romantičnih vjenčanja. Naime, kod svečanih izdanja posebice prednost imaju zanimljivi kombinezoni u nježnim nijansama koje ćete vrlo lako moći iskoristiti iz godine u godinu.

Jedan upravo takav pronašli smo u posljednjoj kolekciji high street brenda MANGO. Riječ je o komadu koji je dio party kolekcije te koji je vrlo brzo zapeo za oko modnim znalcima. Lepršava tkanina i neodoljiva indigo plava boja kombinacija je idealna za svečane događaje i upravo to su neki od razloga da je ovaj komad skoro pa sold out.


Foto: MANGO

MANGO 119 KM


Kombinezon je dostupan na službenoj stranici high street brenda te više informacija o dostupnosti kao i veličinama možete pronaći klikom ovdje.

* * *
Foto: Mango

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno