Dvije riječi – želite ih! Kardigan po uzoru na Chanel model dostupan i kod nas. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dvije riječi – želite ih! Kardigan po uzoru na Chanel model dostupan i kod nas.

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
23.2.2024.

Inspirisani slavnim Chanel blejzerom, ovi tweed komadi donose notu klasične elegancije s modernim twistom - savršeno za osvježenje vaše proljetne garderobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako još uvijek imamo malo vremena prije nego što dođe pravo proljeće, vrijeme je da unesemo svježinu u naše ormare. Krenuli smo u lov na komade koji će osvježiti našu garderobu za ovaj prelazni period. Tražili smo komade koji će nas zagrijati, ali istovremeno biti dovoljno svestrani da ih nosimo i samostalno. Kada smo ugledali ova dva MANGO kardigana koji su upravo takvi, znali smo da je naša misija za danas završena. 

 

Prvi kardigan, u vibrantnoj narančastoj boji, nije običan komad odjeće - to je statement koji možete nositi ovog proljeća, kako na posao tako i uz casual izdanja. Sa svojim okruglim izrezom, dekorativnim džepovima i dugmićima u obliku srca, on vam donosi dozu sofisticiranosti i chic izgleda.  

 Tu je i drugi kardigan, u boji koja viče proljeće - svježa zelena. S ravnim dizajnom i crop krojem, ovaj komad je prava poslastica za one koji traže jednostavne, ali komade koji su i zanimljivi. 

 

* * * 
Foto: MANGO

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno