Mango: Ove 3 haljine nalaze se na listi želja mnogih djevojaka, a dostupne su i kod nas - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Mango: Ove 3 haljine nalaze se na listi želja mnogih djevojaka, a dostupne su i kod nas

Tekst:

Ana Rotim

HIGH STREET
30.7.2022.

Nakon što nas je dolaskom sunčanih dana uhvatila groznica kreiranja romantičnih izdanja uz lepršave haljine, jedinstvene krojeve kao i upečatljive uzorke u mnogim damama se probudila želja za investiranje u baš takve komade odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Živahne boje i prekrasne tkanine koje ove sezone su na vrhu trenda modne scene motivirale su omiljene modne brendove za kreiranje nekih od najljepših modela haljina. Iako tijekom ljetne sezone teško možemo odoljeti kombinezonima koji veoma često posluže za kreiranje unikatnih izdanja, haljine ipak nose imperativ bilo da se radi o romantičnim ležernim kombinacijama ili pak elegantnim svečanim.

 Listajući društvene mreže našu pažnju su ukrala tri modela haljina španjolskog modnog brenda Mango koja su veoma brzo prigrlile trendsetterice. Naime, radi se o tri potpuno različita artikla, koji svojim krojem i jedinstvenim detaljima postaju vaš omiljeni saveznik za kreiranje nekih od najljepših ljetnih izdanja. 


 

MANGO 179 KM

MANGO 199 KM

MANGO 139 KM

* * *
Naslovna fotografija: rocio0sorno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno