Tražite razigranu i šarenu ljetnu haljinu? Ove 3 se brzo rasprodaju, ulovite svoju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tražite razigranu i šarenu ljetnu haljinu? Ove 3 se brzo rasprodaju, ulovite svoju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
30.5.2024.

Ništa ne priziva duh proljeća i nadolazećeg ljeta kao lepršave haljine u živopisnim bojama koje odišu bezbrižnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dok priroda buja i sunce je sve jače, pravo je vrijeme da dodate malo boje i svježine u vaš ormar, a da modeli koje nosite budu lepršavi i ugodni na visokim temperaturama.

Još samo mjesec dana dijeli nas od službenog početka ljeta, a mi smo u MANGO dućanu pronašli 3 neopisivo zabavna i chic modela haljina koje ćete nositi cijelu sezonu.


3 haljine za ljeto iz MANGO dućana

Ako preferirate maxi modele, na našoj maloj i nezaobilaznoj listi našla su se 2 takva modela. Za ljubitelje smirenijih tonova tu je duga haljina s ombre efektom. Gornji dio u nježnom tonu bjelokosti pristajat će uz svaki ten, a za dozu energije, donji dio je obojen u vibrantni pink ton koji priča o ljetu.
Za odvažniji look, birajte drugu maxi haljinu s okomitim prugama, na kojoj ćete pronaći čitavu paletu ljetnih boja – narančasta, zelena, žuta, tirkizna, ružičasta… must have komad za ljeto!
Želite li nešto posebno chic i zaigrano, ali u mini izdanju, dodajte u košaricu ovu neodoljivu ružičastu haljinu koja će vas pratiti kroz ljetne avanture i obećati ugodnost na visokim temperaturama.
Ove haljine su idealne za nadolazeće tople dane i garantiramo da ćete ih nositi s osmijehom jer ovi tonovi u svakome bude energiju.

* * *
Naslovna fotografija: @mariahs_chambers

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno