Ovu MANGO haljinu vole sve modne insajderice, a mi je želimo nositi na ljetne zabave - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovu MANGO haljinu vole sve modne insajderice, a mi je želimo nositi na ljetne zabave

Tekst:

Nevena Divčić

HIGH STREET
22.7.2023.

Svaki odlazak na važan događaj i zabavu počnemo sigurnim planom što oblačimo ili s milion pitanja i bez inspiracije za kombinaciju u kojoj ćemo se osjećati sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi smo, zahvaljujući ovoj MANGO haljini, u prvoj grupi i pozivamo vas da nam se pridružite. 

Ok, iziskuje malo više odvažnosti, ali uz maštu može postati i vaš omiljeni komad u ormaru. Prebacite oversized blazer preko ramena, vežite sandale s visokim potpeticama oko zglobova. Prilagodite je sebi i komforu vlastitog stila uz ravni komad tenisica ili čizama, koje odgovaraju lokaciji na koju ste se zaputili.

Ovu upečatljivu haljinu, koja je spremna započeti svaki razgovor umjesto vas, možete nadograditi ili “umiriti” drugim odjevnim komadima.

 



Krojena je tako da odgovara vašem obliku tijela. Ova haljina inspirisana slavljem, može se nazvati zabavom sama od sebe. Kao da je dovoljno samo da je obučete na sebe u kabini za presvlačenje ili u vlastitom domu da ona postane portal za party svijet. Podsjeća nas na 80-e, 90-e, disco eru, spoj nespojivih kombinacija, koje su savršeno funkcionisale zajedno i unosile zabavu i u svakodnevnicu. Prilagodite je vlastitom stilu i ova haljina će postati vaš doživotni party i festivalski saputnik.

MANGO Metallic discs haljina


MANGO 199,00 KM 

* * *
Naslovna fotografija: @rocioosorno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno