Sve je spremno za 6. MAMF - najiščekivaniji event za sve roditelje! Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Sve je spremno za 6. MAMF - najiščekivaniji event za sve roditelje! Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
19.5.2023.

Vijest koja će obradovati sve mame i tate ili one koje tek trebaju to postati jeste da će se 6. konferencija MAMF održati 26. maja u hotelu Hills u vremenskom periodu od 10 do 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova konferencija predstavlja odličnu priliku za sve mame, čitateljice Bonjour rubrike MAME RULZ, ali i buduće roditelje da nauče nešto novo, da se opuste i uživaju u druženju sa stručnjacima i brojnim prijateljima MAMF konferencije.

 Osnivačica konferencije Meliha Mulahalilović Žiško ističe da je događaj s godinama rastao i postao prepoznatljiv kao mjesto susreta i dobre energije: "Događaj Konferencija za mame (MAMF) je prepoznatljiv i ponosni smo na partnerstvo koje imamo s majkama. U ovim izazovnim vremenima, posvećenost porodici treba biti što veća. Pozivam sve mame u BiH da nam se pridruže 26.05. kako bismo zajedno napunile baterije i pružile podršku jedna drugoj.“

 

 

 

Šta nas to novo očekuje na konferenciji?


Prva konferencija za mame održana je 2018. godine i od tada je postala mjesto susreta, podrške, edukacije, dobre energije i međusobnog osnaživanja majki. Ova godina donosi inovativne promjene za konferenciju s obzirom na to da prvi put pored radionica i panela bit će i sajamski dio – MAMAMARKET gdje će više od 25 mama predstaviti svoje proizvode i usluge.

 


 

Tim iza konferencije ističe da su učesnice i teme konferencije izuzetno interesantne i relevantne te su sigurni da će svi posjetioci i ove godine pronaći nešto za sebe. Za najmlađe je osiguran i poseban program sa animatorima kako bi svi mogli  bezbrižno uživati u bogatom  sadržaju  ovogodišnjeg MAMF-a.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce i nije potrebna prethodna registracija.

 

Koja zanimljiva predavanja možemo očekivati ove godine?


Na ovogodišnjem MAMF-u govornice će podijeliti svoje znanje i iskustvo. Aida Zubčević, vlasnica Favede i predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH, jedna od četiri dobitnice Oxfam svjetske nagrade za ekonomsko osnaživanje žena, otvara konferenciju i govorit će o tome kako se postiže ravnoteža između života i posla te koji su izazovi poduzetničkog puta jedne mame.

Vahida Djedović će predstaviti svoju novu knjigu "Kad izgubim sebe" i govoriti o održavanju ravnoteže u životu. Iz Hrvatske nam samo za ovu priliku dolazi Jelena Veljača, glumica, scenaristica i producentica, te članica inicijative #spasime.

 Na MAMF-u će govoriti o tome kako aktivizam može doprinijeti pozitivnim promjenama u svijetu. Dr. Lejla Divović-Mustafić, ljekar specijalista interne medicine i Dr. Zana Tafi, specijalista medicine rada i sporta, će govoriti o tome kako ostati snažna i zdrava mama te održavati kondiciju i vitalnost tijekom majčinstva. Belma Alagić i Lemana Terzimehić će govoriti o ulozi tehnologije i okruženja u razvoju djece. Lejla Šebić će predstaviti priručnik Vježbe za mame i bebe nakon trudnoće, dok će Lana Milavić govoriti o homeopatiji i kako ona može ublažiti simptome i stres u majčinstvu.

 

 

 

Gdje će se održati MAMF konferencija i gdje možemo saznati više detalja o programu?

 

26. maja MAMF konferencija za mame će se održati u hotelu Hills. Program i detalji su dostupni ovdje. Ulaz je slobodan i nije potrebna prethodna registracija da biste prisustvovali događaju.***
Naslovna fotografija: mamf.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno