MAME RULZ: Dizajnirali smo preslatku printable čestitku za Majčin dan koja će biti neodoljiv poklon - Bonjour.ba - bh.li...

MAME RULZ: Dizajnirali smo preslatku printable čestitku za Majčin dan koja će biti neodoljiv poklon

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
8.5.2022.

Majčin dan je još jedna posebna prilika da pokažete ljubav i zahvalnost svojoj mami, ali i svim divnim mamama koje nas inspiriraju, koje su naš oslonac i motivacija, koje su nas naučile voljeti, nadati se i ne bojati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj dan, točnije svaku drugu nedjelju u petom mjesecu, slavimo Majčin dan i želimo naglasiti koliku supermoć naše mame imaju.
Osim što su uz nas od prvih mjeseci preko buntovnih tinejdžerskih godina, prate nas i kroz razne avanture u odrasloj dobi i pružaju nam podršku.

Vode nas svojim primjerom te savjeti koje nam daju ostaju uvijek usađeni na poseban način u našu podsvijest. Upravo smo sve ove odlike naših mama htjele zadržati na naslovnici Bonjour.čestitke koja nosi posebnu poruku.

 Sve što trebate je preuzeti ju, isprintati na A4 papir, presaviti i zapisati jednu poruku od srca. I da, ako vam ponestaje inspiracije što napisati unutar čestitke, par citata vas očekuje ispod.

 

Besplatno preuzmite Bonjour.ba čestitku za Majčin dan klikom OVDJE
________________________________________________

 

Citati za čestitku

„Ne bih bila to što jesam da nije bilo tebe. Hvala ti na svemu.“

***

„Majčina ljubav prema njenom djetetu nije kao ništa drugo na svijetu. Ne poznaje zakon, nema sažaljenja, pamti sve stvari i nemilosrdno ruši sve što joj stoji na putu.“

- Agatha Christie

***

„Ti si moj superheroj.“

***

„Uvijek ćeš biti moja prva i najbolja prijateljica.“

***
„Upravo radi tebe znam što je ljubav.“


***
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno