Mali make-up vodič kako našminkati plave, zelene i smeđe oči  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mali make-up vodič kako našminkati plave, zelene i smeđe oči 

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
1.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Sjenila za oči jedan su od raskošnijih makeup proizvoda, budući da uz tek par poteza kistom nude potpunu transformaciju i bezbroj različitih beauty lookova. Glatko apliciranje i pigmentirane boje razlog su i zašto su upravo ona alat uz koji usmjeravamo pozornost na boju i oblik naših očiju, ali i pokazujemo vještu igru s nijansiranjem na kapcima. No, vječita debata upravo je odabir idealne nijanse sjenila u skladu s bojom očiju. Beauty stručnjaci kao odgovor na nedoumicu savjetu upravo biranje kontrastne nijanse. Uz to, važno je imati na umu da svjetlije nijanse generalno imaju moć da otvore oči, dok tamne naglašavaju same konture oka. 

PLAVE OČI
Njih ćete najbolje istaknuti uz pomoć brončanih sjenila, ružičastih tonova te crne boje. 
Za ženstven i romantičan dnevni look možete birati ružičaste tonove, brončana sjenila su idealna za ljetne dane i preplanulu putu dok će crna boja biti logičan odabir za kreiranje statement smokey eye looka. 

ZELENE OČI 
Ako želite kreirati ženstven i topao makeup look, birajte smeđe i zlatne tonove. Kontrast ćete postići uz ljubičaste tonove (možete birati i svijetle i tamne nijanse), a lijepo će im pristajati i sjene u brončanim nijansama. 

SMEĐE OČI
Čestitamo, vi zapravo imate najviše mogućnosti kada je u pitanju prolazak savršene nijanse sjenila. Boju vaših očiju, koja je dosta neutralna, naglasit će gotovo svaka sjenka iz omiljene palete, dok su ljubičasta, siva i tamno zelena najpopularnija opcija. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno